– HOTELLPAKET –

Four hands dinner 21/5

När vår vän Tareq blev tvungen att boka om sitt gästspel hos oss till i slutet av oktober beslöt vi att istället bjuda in en av våra egna stjärnor. Den 21/5 dukar vi upp till “Four hands dinner” som förutom Thomas & Karin, gästas av Gabriel Lagnström. En av våra otroligt duktiga kockar som efter att ha upptäckt sin passion för matlagning utbildade sig till kock i Grythyttan och tidigare jobbat på Portal Restaurant i Stockholm, Ardor, The Lamp och Pig’n’Hen i Norrköping. Denna kväll tas inspiration av östgötsk vår nu när primörer börjar spira och vi lagar en middag där råvaran står i fokus med klassiska smaker serverade i fin kostym.

Snacks
Krustad med grillad grön sparris, citron och burrata
Kålrabbitacomed lätt picklad makrill, tomat och libbsticka

Meny
Nykokokt färsk potatis med nässelhollandaise, friterade nässlor och stenbitsrom
Sotad gös konfiterad i ister, ostronemulsion, rostad spetskål & beurre blanc
Lamm med mousselinekappa, krispig potatiskaka, toppmurklor, picklad kålrabbi, ramslök & lammsky
Rabarberkompott, kärnmjölksglass & eldad maräng med björksirap

Pris middag inklusive champagne & tilltugg – 795 kronor per person
Stanna kvar och njut härlig frukost på terrassen!
Middag enligt ovan inkl del i dubbel och vår fina skärgårdsfrukost – 1395 kronor per person

Paketet innehåller:

Middag

  • Middag med Four hands dinner
  • Champagne och champagnetilltugg

795 kronor per person

Paket med middag och logi

  • Middag med Four hands dinner
  • Champagne och champagnetilltugg
  • Del i dubbelrum, med vår fina skärgårdsfrukost

1395 kronor per person i dubbelrum
Enkelrumstillägg 500 kronor per natt

Middagen 21/5 börjar kl 17.

Varmt välkommen att boka på mail: info@arkosundshotell.se eller telefon 0125-20003.

Boka Four hands dinner 21/5:
Boka på info@arkosundshotell.se eller 0125-20003