– HOTELLPAKET –

Gästspel: David Lundqvist 5/2

Årets Kock 2018 gästspelar på Arkösunds Hotell!
David Lundqvist är född år 1985 i Långelanda, Orust. David har erfarenhet från restauranger som Grand Hotel Saltsjöbaden, Gute Köttrestaurang & Grillbistro, Operakällaren och Restaurang Jonas i Stockholm samt Hos Pelle, Fiskekrogen och Restaurang Fond i Göteborg. Han började redan som 13-åring att arbeta på Slussens Pensionat på Orust, där blev han kvar i hela tio år, var av de sista som kökschef och som han nu driver som sin egna restaurang.
David beskriver sig själv som en ärlig matlagare som alltid levererar höga smaker paketerat med en enkelhet, men utan att glömma finess och grym finish. Hans egna ord;

“Min matlagning fokuserar på enkelhet, höga smaker med råvaran i centrum. Närproducerat/svenskt. När jag skapar serveringar/rätter utgår jag från grönsaker i säsong och förhöjer ofta dessa med något från havet. Jag tänker mig en middag med fokus på grönsaker/fisk- & skaldjur gärna med lokala leverantörer.”

David kommer att bjuda på en fantastisk femrätters-middag och Handpicked Wines kommer sätta härliga drycker i harmoni med maten.

Vi ber er vänligen notera att vid våra gästspel har våra besökande kockar en unik upparbetad meny och upplägg för den aktuella middagen. Vid dessa tillfällen har vi enbart möjlighet att tillgodose kostavvikelser såsom gluten, laktos samt vegetariskt.

Paketet innehåller:

Paket med middag och logi

  • Per person i dubbelrum 2795 kronor, inkl. femrättersmiddag med dryck från Handpicked Wines och härlig skärgårdsfrukost

    Enkelrumstillägg 500 kronor

Middag

  • Femrättersmiddag med dryck från Handpicked Wines, 1995 kronor

Varmt välkommen att boka på mail: info@arkosundshotell.se eller telefon 0125-20003.

Boka Gästspel: David Lundqvist 5/2:
info@arkosundshotell.se eller telefon 0125-20003