– HOTELLPAKET –

Gästspel: Martin Moses 12/3

Årets Kock 2019 gör gästspel på Arkösunds Hotell

Martin inledde sin karriär på PM & Vänner i Växjö och jobbade senast på SK Mat & Människor i Göteborg, en restaurang som han också var med och byggde upp från start. I oktober 2021 öppnade han sin första egna restaurang på Risåsgatan i Göteborg.
Martin har arbetat på Michelinkrogar i mer än tio år. Hans signum är höga smaker med få ingredienser där varje råvara får möjlighet att framträda i både smak och struktur. Hemma lagar Martin gärna svensk och asiatisk husmanskost.
Martin menar att uppmärksamheten kockar numera får som synliga figurer, gör att de kan sätta trender i matlagningen. Med sina 196 centimeter syns han tydligt och gör det gärna när det gäller en hållbar inställning till lokala råvaror och säsong. Förutom det som kommer ovan och under jord, ligger fisk och skaldjur Martin varmt om hjärtat.

Martin kommer att bjuda på en fantastisk femrättersmiddag och Handpickes Wines kommer sätta härliga drycker i harmoni med maten.

Vi ber er vänligen notera att vid våra gästspel har våra besökande kockar en unik upparbetad meny och upplägg för den aktuella middagen. Vid dessa tillfällen har vi enbart möjlighet att tillgodose kostavvikelser såsom gluten, laktos samt vegetariskt.

Paketet innehåller:

Paket med middag och logi

  • Per person i dubbelrum 2795 kronor
 inkl. femrättersmiddag med drycker och härlig skärgårdsfrukost

Enkelrumstillägg 600 kronor

Middag

  •  Femrättersmiddag med drycker pris 1995 kronor per person

Varmt välkommen att boka på mail: info@arkosundshotell.se eller telefon 0125-20003.

Boka Gästspel: Martin Moses 12/3:
info@arkosundshotell.se eller telefon 0125-20003.