15/4 Jessie Sommarström – Årets Kock 2022

Erbjudande:

15/4 Årets Kock 2022  – Vilket finbesök som inleder vårens gästspel!

Vi är så glada och stolta att kunna få spendera en spännande afton tillsammans med Jessie Sommarström som är nykorad   – svensk mästare i professionell matlagning.

Jessie delar sin tid som kreativ ledare för Urban Deli och på Axfoundation som är en fristående, icke vinstdrivande verksamhet, som arbetar konkret för ett hållbart samhälle. Dessutom har många sett henne i kockarnas kamp och kanske även på någon av finkrogarna som Sturehof, Esperanto och inom Ahlbomsgruppen.

Jessie har en stark inre kompass och brinner starkt för att vi ska ställa om till ett mer hållbart livsmedelssystem för både för planeten samt vår hälsa. Målbilden är att vi äter mer hållbart och äter vi kött ska det vara från Sverige. Tillsammans med Axfoundation har Jessie utvecklat hållbara produkter som baljfärs och braxenfärs.

Citat: ”Vi måste förstå att allt vi gör idag får avtryck i nästa generation. Jag vill förändra och förbättra framtidens matlagning med hållbara val.

Paket med middag och logi

  • Per person i dubbelrum 2795 kronor, inkl. femrättersmiddag med dryck från Handpicked Wines och härlig skärgårdsfrukost

    Enkelrumstillägg 500 kronor

Middag

  • Femrättersmiddag med dryck från Handpicked Wines, 1995 kronor

Varmt välkommen att boka på mail: info@arkosundshotell.se

Boka 15/4 Jessie Sommarström – Årets Kock 2022: