Skaldjursafton 1/4

Våren är i annalkande, men vattnet är fortfarande kallt – och havets läckerheter är som bäst.

Vi inleder årets Arkösundssäsong den 1/4 med att bjuda in vår eminenta fiskhandlare som dukar upp det bästa av skaldjur under en smakrik middag.

Som en extra krydda gästas vi även av Ola Nyström – Sterling White Halibut. En salt kille som har ägnat nästan hela sitt yrkesliv åt det fantastiskt goda som finns under vattenytan i våra hav och sjöar. Han startade som ung med att vara dykinstruktör och simmade snart vidare för att ombesörja att Sverige och Europa kan äta norsk odlad Hälleflundra av bästa kvalitet. Man kan idag tryggt säga att det Ola inte kan om fisk är inte värt att veta. Dessutom är en återkommande domare i ostron-EM och jobbat tätt samman med våra duktiga kockar som tävlat i Årets Kock.

Till kvällens välsmakande middag med Ola Nyström i spetsen erbjuder vi en mindre, väl utvald vinlista som passar utmärkt till skaldjurens sälta.

Njut av en kväll med lyxig skaldjursmiddag, eller stanna i ett helt dygn i ljuva skärgården.

Erbjudande:

Skaldjursafton

Boendeupplevelse – middag med logi:

  • Skaldjursmeny inklusive ett glas champagne
  • Njutbart boende och vår skärgårdsfrukost
  • 2595 kronor per person
  • Enkelrumstillägg 500 kronor

Endast middag:

  • Skaldjursmeny inklusive ett glas champagne
  • 1595 kronor per person

Vi förbehåller oss rätten till förändringar av råvaror och pris, då väder och vind har stor inverkan på dagspriset av skaldjur

Boka Skaldjursafton 1/4:
Varmt välkommen att boka på mail: info@arkosundshotell.se eller telefon 0125-20003.