Jobba hos oss

Kom och jobba hos oss på Arkösunds Hotell!

Vi söker stjärnor som har tidigare erfarenhet från restaurangbranschen, som har en god social förmåga, sprider energi och trivs i ett arbete där det är högt tempo. Som en del i vårt team på Arkösunds hotell får du vara med och se till så att varje gästs upplevelse blir fantastisk.


Lediga tjänster

Vi söker personal till följande tjänster:

Barpersonal

Som bartender kommer din huvudsakliga uppgift vara servering av våra bargäster, men du behöver även vara flexibel och kunna hjälpa vår serveringspersonal vid behov. Det är ditt ansvar att skapa och servera dryck utifrån gästernas önskemål och att bemöta varje gäst på ett trevligt sätt med hög servicekänsla.

Vi söker dig med tidigare erfarenhet som bartender. Du trivs i en roll där du får prata med, och välkomna, våra gäster. Du tar stort ansvar och ser till så att det är ordning och reda i baren. Vi vill att du är serviceminded, självgående och flexibel med att hjälpa dina kollegor i övriga restaurangen när det är högt tryck.


Ansök idag!

Låter det som något för dig? Maila din ansökan till oss på jobb@ostgotakok.se, din ansökan ska innehålla:

  • CV
  • Vilken/vilka tjänster du är intresserad av
  • Berätta vad det är som lockar dig med att jobba på Arkösund Hotell
  • Berätta varför just du är vår framtida medarbetare

Arkösunds hotell – en del av Östgöta kök

Arkösunds hotell är en del av Östgöta kök. Östgöta Kök är en stor familj, med många olika verksamheter och alltid en möjlighet för dig att utvecklas. I femton års tid har vår filosofi grundat sig på kärlek till utvalda råvaror, gärna från gårdarna på den bördiga östgötaslätten, vilket genomsyrat varje koncept vi har utvecklat under åren. Från när Burgers & Bangers slog upp portarna, till vår fine dining-restaurang GIN och skärgårdshotellet Arkösund. Mer om hur det är att jobba på Arkösunds hotell och Östgöta Kök hittar du på ostgotakok.se

Vi ser fram emot att lära känna just dig, välkommen med din ansökan!