Menyer


Detta är ett exempel på hur menyn ser ut – variationer kan förekomma pga råvarutillgång

Snacks

Oliver från Panos 55
Spanska mandlar 65
Löjromsdipp med lantchips 95 L

Förrätt

Arkötoast  ½ 1/1 135/185 L,G
S.O. S  3 sorters sill, Alpost från Almnäs, färskpotatis 135/195 L
Löjromsflatbread, syltad grädde, picklad lök, västerbottenost  225 L,G

Från Grillen
Hängmörad svensk ryggbiff
Serveras med  tomatsallad, sause bearnais och pommes frites 295

Huvudrätter
Hotellets Göspanna på Östgötskt vis, ansjovisgrädde,  pillade räkor , parmesan och sommarprimörer 295 L
Thomas köttbullar med gräddsås, pressgurka, rårörda lingon och färskpotatis 185 L
Varmrökt lax från Finnö Fisk med sås verte, pressgurka och färskpotatis 265 
Östergötsk grönsakskärlek med syrad lök, rostade frön och grillat vitlöksbröd
serveras med friterade kikärtsbollar eller stekost från Naja Gårdsmejeri 225

Endast på lunchen: Trädgårdssallad med grillat bröd och ranchdressing och L,G med Majskyckling från Munka Ljungby 195 eller
pillade räkor 225

Efterrätt

Kaffe och vaniljcremebrulee 85
Vaniljglass med jordgubbar 110
Chokladmousse, dulce de leche pannacotta, färska bär 110
Husets hemgjorda glassar per kula 35
Dagens ostbit med tillbehör 65


Med reservation för ändringar och eventuell slutförsäljning