Menyer


Följande meny serveras 15/1 på vår Four hands dinner med Thomas & Karin.
Four hands dinner är ett av alla våra härliga middagsevent under våren.

FOUR HANDS DINNER 15/1

Champagnetilltugg

Krustad fylld med gräddkokt svamp och parmesanost

Toast på halstrad råbiff med senapskräm  friterad potatis

Krokett på mandelpotatis, västerbottenost toppat med syrad grädde och sikrom

*

Brödservering med hemkärnat smör

*

Bakat Primörägg
Svamp, kål, ost, tryffel

***

Smörbakad rödtunga

Spenat, hummer, sidfläsk, burre blanc

***

Sotad kalvrygg

Jordärtskocka, purjolök, pärlök, rödvinsås, grillat smör

***

Ostservering
2x Gammelknas 
Hjortron

***

Äppelkaka surprice

Vaniljglass, mandel, kavring

Chokladtryffel och kaffe

Meny inklusive ett glas champagne samt 1 glas vin per rätt. Du väljer med hjälp av oss från vår vinlista med utvalda viner. Alla från vår härliga leverantör Handpicked Wines

1490 kr per person