Under maj månad njuter du god mat fredag kväll, hela lördagen samt söndag lunch.
Vilka rätter som erbjuds varierar vartefter råvarorna dyker upp i naturen, och menyn för kommande helg hittar du här på måndagar.
Vissa lördagar erbjuder vi specialmenyer och ingen a la carte som tex den 21e maj när vi har en utvald Primörmeny
Därefter följer en härlig Mors dagslunch meny och Nationaldagslunch 6 /6.
I mitten på juni öppnar vi upp uteköket med sommar ala carte fylld av härlig sommarmat.
Meny 13-15/5
Fredag 17-21, Lördag 12-15 & 17 – 21
Söndag 12-15
Förrätt
Arkötoast/räkor/kallrökt lax/pepparrot/äpple 145/195
Vit sparris/bryntsmörhollandaise/lufttorkad skinka från Fors Säteri 155
Östgötska tomater/Burrata/ramslök 145
Varmrätt
Ångad Gös från Glan/smörsås/vårprimörer/ramslök/färskpotatis 285
Stekt gnocchi/ramslökspesto/ små tomater/ vit sparris /skogschampinjoner/alpost 195
Pannbiff /lök/gräddsås/potatispuré/rårörda lingon/pressgurka 185
Oxe Provencal/ vitlökssmör/primörer/ råstekt potatis 285
Efterrätt
Rabarberkompott/ bryntsmör glass/ krossade drömmar 115
Bakad citroncrème/ bär 95
Choklad- & kaffetryffel 35
Vi förebehåller oss rätten till förändringar av råvaror och pris